UiTPAS

De UiTPAS is je eigen spaar- en voordelenkaart voor vrije tijd. Telkens je deelneemt aan een vrijetijdsactiviteit kun je een punt sparen en die punten kun je nadien omruilen tegen allerlei voordelen.

Voor wie is de UiTPAS?

De UiTPAS is er voor iedereen en kost 5 euro. De pas staat op naam en blijft levenslang geldig. Je hoeft geen inwoner van Maasmechelen te zijn om de UiTPAS aan te schaffen. Ook niet-inwoners die in Maasmechelen deelnemen aan het vrijetijdsaanbod kunnen punten sparen en omruilen. De UiTPAS is te verkrijgen aan volgende balies:

  • Jeugd- en sportdienst
  • Huis van het Kind
  • Bibliotheek
  • CC Maasmechelen
  • Dienst Toerisme
  • Dienstencentrum De Bolster
  • Jeugdhuis 't Alibi

Vergeet niet je identiteitskaart mee te brengen bij de aanschaf van je UiTPAS.

Beperkt inkomen?

Het Lokaal Bestuur wil zoveel mogelijk inwoners laten genieten van het ruime vrijetijdsaanbod. Inwoners met een beperkt inkomen kunnen daarom een UiTPAS aanschaffen aan 1 euro. Ze krijgen bovendien een fikse korting van 80% op de UiTPAS activiteiten.
Enkel inwoners met een statuut verhoogde tegemoetkoming komen voor deze korting in aanmerking. Weet je niet of je in aanmerking komt voor de UiTPAS aan kansentarief? Neem dan contact op met één van de balies, zij helpen je graag verder.

Welkomstvoordelen

Om je welkom te heten, krijg je bij de aanschaf van je UiTPAS al meteen 3 punten cadeau. Maar dat is nog niet alles: ook krijg je een gratis zwembeurt, een gratis gebakje of kop koffie in de Bolster, een voorstelling in het CC Maasmechelen aan abonnementstarief en een gratis geschenkje bij de buitenspeeldag erbovenop.

Omruilvoordelen

Doe je mee aan een activiteit van onze UiTPASpartners, dan spaar je een punt. Die punten kan je dan weer omruilen voor leuke kortingen en cadeaus. Neem zeker eens een kijkje onder de rubriek voordelen, daar staan alle omruilvoordelen opgesomd. 

Waar kan ik punten sparen?

- Activiteiten van de jeugd- en sportdienst
- jeugdhuis 't Alibi
- Activiteiten dienst Samenleven
- Activiteiten dienst Onderwijs (bv vakantiekampen)
- Cultuurcentrum Maasmechelen
- Bibliotheek Maasmechelen
- Zwembad prinsenpark
- Kunst- en Muziekacademie Maasmechelen
- Dienstencentrum de Bolster
- SOMA
- Euroscoop Maasmechelen
- Vakantiekampen: Cool Kidz - 2Mkids - Creakriebel vzw - Apekooi Maasmechelen
- Albano naaiworkshops
- Sportverenigingen: TTC Mattec, badmintonclub Badma, Judoclub Kicchi Sai, Patro Eisden, Boorsem Sport, Lindeboys Leut, Eendracht Mechelen aan de Maas, Ümitspor, Hockeyclub Maasmechelen, HC Maasmechelen '65, BC Maasmechelen, Ait Azzi Kickboksclub, Tennisclub KTCLM, Brand New Style, Badvisjes Maasmechelen, Sport Na School Maasmechelen, PTS Helix-gym.
- NRG Fitness
- Jeugdverenigingen: Chiro Grömme, Chiro Proosterbos, Chiro Maasmechelen, KSA De Blauwvoet, Jong Leut, Hilal (kinder- en jeugdwerking)
- Toegangspoort nationaal park Terhills (voorheen Connecterra)

Je kan punten sparen en omruilen in alle Vlaamse steden en gemeenten die de UiTPAS aanvaarden. Het overzicht van alle steden en gemeenten waar de UiTPAS aanvaard wordt, vind je op de website van UiT in Vlaanderen.

Spaar ook een punt via onze Uitpas app, ga naar uitpas.be/sparen.
Log in met je UiTPAS en scan de QR-code!

https://helpdesk.uitpas.be/hc/nl/articles/360013034220-Kan-ik-UiTPAS-ook...

Raadpleeg hier de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.