UiTPAS

De UiTPAS is je eigen spaar- en voordelenkaart voor vrije tijd. Telkens je deelneemt aan een vrijetijdsactiviteit kun je een punt sparen en die punten kun je nadien omruilen tegen allerlei voordelen.

Voor wie is de UiTPAS?

De UiTPAS is er voor iedereen en kost 5 euro. De pas staat op naam en blijft levenslang geldig. Je hoeft geen inwoner van Maasmechelen te zijn om de UiTPAS aan te schaffen. Ook niet-inwoners die in Maasmechelen deelnemen aan het vrijetijdsaanbod kunnen punten sparen en omruilen. De UiTPAS is te verkrijgen aan volgende balies:

  • Jeugd- en sportdienst
  • Projectencentrum
  • Bibliotheek
  • CC Maasmechelen
  • Dienst Toerisme
  • Dienstencentrum De Bolster
  • Jeugdhuis 't Alibi
  • SOMA

Vergeet niet je identiteitskaart mee te brengen bij de aanschaf van je UiTPAS.

Beperkt inkomen?

Het gemeentebestuur wil zoveel mogelijk inwoners laten genieten van het ruime vrijetijdsaanbod. Inwoners met een beperkt inkomen kunnen daarom een UiTPAS aanschaffen aan 1 euro. Ze krijgen bovendien een fikse korting van 80% op de UiTPAS activiteiten.
Enkel inwoners met een statuut verhoogde tegemoetkoming komen voor deze korting in aanmerking. Weet je niet of je in aanmerking komt voor de UiTPAS aan kansentarief? Neem dan contact op met één van de balies, zij helpen je graag verder.

Welkomstvoordelen

Om je welkom te heten, krijg je bij de aanschaf van je UiTPAS al meteen 3 punten cadeau. Maar dat is nog niet alles: ook krijg je een gratis zwembeurt, een voorstelling in het CC Maasmechelen aan abonnomentstarief en een gratis ijsje bij de buitenspeeldag erbovenop.

Omruilvoordelen

Doe je mee aan een activiteit van onze UiTPASpartners, dan spaar je een punt. Die punten kan je dan weer omruilen voor leuke kortingen en cadeaus. Neem zeker eens een kijkje onder de rubriek voordelen, daar staan alle omruilvoordelen opgesomt. 

Waar kan ik punten sparen?

- Activiteiten van de jeugd-en sportdienst

- Cultuurcentrum Maasmechelen

- Bibliotheek Maasmechelen

- Zwembad prinsenpark

- Euroscoop Maasmechelen

- Dienstencentrum de Bolster

- SOMA

- Vakantiekampen: Cool Kidz - 2Mkids - Creakriebel vzw

- Jeugdhuis 't Alibi

- Sportverenigingen: TTC Mattec, badmintonclub Badma, Judoclub Kicchi Sai, Patro Eisden, Boorsem Sport, Eendracht Maasmechelen, Ümitspor, Hockeyclub Maasmechelen

- Albano naaiworkshops

 

 

Raadpleeg hier de gebruiksvoorwaarden en het privacybeleid.