Cinématinee: Rocketman - Dexter Fletcher (2019)

woensdag 26 januari 2022 van 14:00 tot 16:00
Show map CC MAASMECHELEN
Koninginnelaan 42
3630 Maasmechelen

5,0

Opportunities tariff with UiTPAS Maasland: 1,0

 
Reservations www.ccmaasmechelen.be
info@ccmaasmechelen.be
089769797

Cinématinee: Rocketman - Dexter Fletcher (2019)

UiTPAS

Regie Dwight is een kleine jongen met een groot muzikaal talent, die opgroeit in een doorsnee arbeidersbuurt. Terwijl hij opgroeit, wordt muziek steeds belangrijker in zijn leven en begint hij zelf liedjes te maken. Geleidelijk aan ontpopt de wat verlegen jongeman met een brilletje zich tot een iconische figuur: zijn zelfvertrouwen wordt groter, hij neemt een nieuwe naam aan en zijn brillen en kostuums worden steeds extravaganter.

Rocketman is een epische muzikale fantasie over het ongelooflijke verhaal van Elton Johns doorbraakjaren. De film volgt de indrukwekkende transformatie van het verlegen pianowonder Reginald Dwight naar de internationale superster Elton John. Dit inspirerende en universele verhaal - de meest geliefde songs van Elton John worden uitgevoerd door steracteur Taron Egerton - vertelt hoe de kleine jongen uitgroeide tot een extravagante fantastische wereldster.

Deze film wordt vertoond onder de noemer Cinématinee en maakt deel uit van het cultuuraanbod voor senioren. Voor een zitje betaal je 5 euro, inclusief een drankje.

Bron: UiTinVlaanderen.be