ERHAN DEMIRCI - Doe rustig - GEANNULEERD

zaterdag 6 maart 2021 van 20:15 tot 22:00
Show map CC Maasmechelen
Koninginnelaan 42
3630 Eisden

14,0

Opportunities tariff with UiTPAS Maasland: 2,8

 

ERHAN DEMIRCI - Doe rustig - GEANNULEERD

UiTPAS

Humor comedy

Erhan Demirci werd geboren in Beringen en groeide samen met zijn broers en zussen op in Ham. Tijdens zijn studentenjaren experimenteerde hij al met comedy. Zijn finaleplaats op de Culture Comedy Award 2009 én de Juryprijs van de 123 Comedy Award 2010 maakte van hem een grote belofte binnen het Vlaamse comedyland.

Van deze man gaan we nog horen opperde De Standaard en Erhan Demirci loste die verwachting in. Je zag in onze schouwburg zijn voorstellingen Komt Goed! en Wa Make? en onze kaakspieren doen nog altijd pijn van het lachen. Daarom komt Erhan dit seizoen gewoon terug met zijn nieuwe show Doe rustig.

‘Druk, druk, druk ...’ is vaak het antwoord, als je iemand vraagt hoe het gaat. Maar doen we dit onszelf niet aan door carrière, hobby’s, zelfontplooiing én een gezinsleven te willen combineren? Dus, relax, neem even wat gas terug en kom genieten van Doe rustig.

Voorprogramma: Tom Coolserhandemirci.be

We zijn weer een topcomedian rijker. De Standaard ****

Erhan Demirci wint moeiteloos het hart en de lach van zijn publiek. Focus Knack ****

Stand-upper Erhan Demirci bewijst een getalenteerd publieksmenner én acteur te zijn. Met het hart op de juiste plaats. Focus Knack ****

i.s.m. Jeugddienst Maasmechelen

spel en tekst: Erhan Demirci - regie: Han Coucke - foto: CherryBlossom D Photography

Bron: UiTinVlaanderen.be